Accesorii camera hotel

Moskov&Son va pune la dispozitie o gama variata de accesorii hoteliere si accesorii camera hotel , utile si necesare oricarui hotel sau pensiune. Va puteti personaliza aceste produse cu sigla si numele locatiei dvs si astfel sa va alcatuiti o gama unica de produse cosmetice care sa va reprezinte cu succes.

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Casca de dus

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie produsul casca de dus elastica, din polipropilena, de unica folosinta,  ambalata in cutie de carton. Acest produs se poate personaliza,  in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. CASCA DE DUS
 • casca de dus elastica din polipropilena
 • se poate ambala un cutii de carton tip clasic L, satin M, parfum M, splendid sau parfum L
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Set Vanity

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie trei seturi de igiena, utile pentru mentinerea igienei turistilor dvs, ambalate in cutie de carton. Seturile de igiena pot contine in functie de alegerea dvs. discuri demachiante, betisoare de urechi, pila de unghii si pila de cuticule, de unica folosinta, de o calitate deosebita. Aceste seturi sunt concepute sa eficientizeze costurile si sa raspunda cerintelor turistilor, deoarece aceste produse daca ar fi achizitionate separat ar ridica costurile dvs. Aceste produse se pot personaliza in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. COMANDA MINIMA 1000 Bucati!

Trusa de cusut

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie trusa de cusut, utila in orice moment turistilor dvs, ambalata in cutie de carton. Acest produs se poate personaliza in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • set de cusut pentru industria hoteliera
 • contine ate de diverse culori, ac de cusut, ac de siguranta si nasturi
 • se poate ambala un cutii de carton
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Trusa Dentara

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie un set dentar, util pentru mentinerea igienei orale a turistilor dvs, ambalat in cutie de carton. Setul este format din periuta ambalata in folie si pasta de dinti de 15 ml, de unica folosinta. Acest produs se poate personaliza in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • set dentar format din periuta de dinti ambalata in folie si pasta de dinti de unica folosinta
 • setul se poate ambala un cutii de carton de diferite forme si marimi
 • comanda personalizare minim 1000 buc
 

Trusa de ras

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie un set de ras, util pentru mentinerea igienei orale a turistilor dvs, ambalat in cutie de carton. Setul este format din aparat de ras ambalat in folie si pasta de ras de 15 ml, de unica folosinta, de o calitate foarte buna. Acest produs se poate personaliza in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • set de ras format din aparat de ras ambalat in folie si pasta de ras 15 ml de unica folosinta
 • setul se poate ambala un cutii de carton de diferite forme si marimi
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Betisoare de urechi

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie un set de betisoare de urechi, util in mentinerea igienei turistilor dvs, format din 4 bucati cu cap de bumbac, de o calitate foarte buna, de unica folosinta, ambalate in folie de plastic. Acest produs se poate personaliza in cutie de carton cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra
 • set betisoare de urechi format din 4 bucati cu cap de bumbac, de unica folosinta, in folie de plastic
 • produsul este ambalat un cutii de carton
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Discuri demachiante

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie un set de discuri demachiate, util in mentinerea igienei doamnelor si domnisoarelor, format din 2 bucati din bumbac, de o calitate foarte buna, de unica folosinta, ambalate in folie de plastic. Acest produs se poate personaliza in cutii de carton, de diferite forme si marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • set discuri demachiante format din 2 bucati din bumbac, de unica folosinta, in folie de plastic
 • produsul este ambalat un cutii de carton
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Burete de Pantofi cu Silicon

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie buretele de pantofi cu silicon, util in orice moment turistilor dvs, pentru mentinerea igienei si stralucirii pantofilor , ambalat in cutie de carton. Acest produs se poate personaliza in cutii de diferite marimi, cu sigla si numele locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • burete de pantofi cu silicon de unica folosinta pentru industria hoteliera
 • se poate ambala un cutii de carton
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Papuci

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie o gama de papuci de unica folosinta, ideali pentru hoteluri, care se pot personaliza la cerere.
 • comanda personalizare minim 500 buc

Incaltator pantofi

CERE INFORMATII
Alegeti sa dotati camerele hotelului dvs cu incaltatoare de pantofi personalizate cu sigla si numele hotelului dvs.Incaltatorul de pantofi este din plastic alb, foarte rezistent. Va punem la dispozitie incaltator de pantofi din plastic alb si foarte rezistent. Produsul se poate personaliza la cerere.
 • comanda personalizare minim 500 buc

Pieptan

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie produsul Pieptan, din material de plastic, de marime medie , ambalat in cutie de carton, necesar turistilor dvs pentru ingrijirea personala. Cutia din carton poate fi personalizata cu numele si sigla locatiei dvs. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.
 • comanda personalizare minim 1000 buc

Tavi pentru produse cosmetice

CERE INFORMATII
Va punem la dispozitie tavi pentru produsele cosmetice si accesoriile hoteliere, din plastic sau lemn, de diferite culori, care se pot personaliza la cerere.
Tava pentru produse cosmetice si accesorii din plastic  3mm, de diferite culori, de marime 15/25.Produsul se poate personaliza cu sigla si numele hotelului sau pensiunii dvs.
Tava pentru produse cosmetice si accesorii din plastic ecologic in 3D. Produsul se poate personaliza cu sigla si numele hotelului sau pensiunii dvs.
Tava pentru produse cosmetice si accesorii din lem, de marime 15/23, diverse culori. Produsul se poate personaliza cu sigla si numele hotelului sau pensiunii dvs.