Seturi cosmetice hoteliere nepersonalizate


Pentru cei care nu doresc sa investeasca intr-o gama personalizata a produselor cosmetice si accesoriilor hoteliere suntem bucurosi sa va oferim solutii la cheie. Seturi cosmetice standard oferite de All4Hotel pentru a incanta pe oaspetii dvs.
Puteti alege din gamele de produse cosmetice si accesorii hoteliere nepersonalizate. Aceastea sunt create special in stiluri diferite care sa corespunda dorintelor si asteptarilor clientilor dvs.

Afișez toate cele 7 rezultate

Gama DE LUXE

CERE INFORMATII
Am creat pentru dvs o gama standard de produse cosmetice si accesorii hoteliere, absolut necesara, cu un design unic si minimalist – Gama De Luxe!

Gama ALLURE

CERE INFORMATII
Am creat pentru dvs o gama de produse cosmetice si accesorii hoteliere de foarte buna calitate si cu un design special, o combinatie unica de culori, cu elemente de design baroc, cu o sticla eleganta si cu ornamente gravate pe sticla si pe capac, o creatie ce imbina perfect traditia cu stilul - Gama ALLURE!

Gama BOUTIQUE

CERE INFORMATII
Am creat pentru dvs o gama de produse cosmetice si accesorii hoteliere de foarte buna calitate si cu un design special, o combinatie unica de culori, cu elemente de design baroc, cu o sticla eleganta si cu ornamente gravate pe sticla si pe capac, o creatie ce imbina perfect traditia cu stilul - Gama Boutique !

Gama Herbalogica

CERE INFORMATII
ÎN ARMONIE CU NATURA Cu HERBALOGICA puteti oferi oaspeților dvs. o experiență unică, care i-ar face să se simtă special și răsfățați.

Gama TRIBAL

CERE INFORMATII
Gama Tribal a fost inspirata din arta traditionala Polinesiana a body-painting-ului. Ingredientele cosmeticelor atent selectate sunt 92% naturale si imbunatatite cu uleiuri de moringa si babassu creeaza o experienta de neuitat.

Gama IVORY

CERE INFORMATII
Gama Ivory – certificata organic 100% ULEI ORGANIC DE MIGDALE – bogat in minerale, vitamine si antioxidanti – Actiune hidratanta – Efect de catifelare – Proprietati hranitoare IVORY CU ULEI ORGANIC DE MIGDALE, CHEIA CATRE UN TEN SANATOS