Cosmetice hoteliere

Moskov&Son va pune la dispozitie o gama variata de cosmetice hoteliere. Acestea sunt utile si necesare oricarui hotel sau pensiune. Va puteti personaliza aceste produse cu sigla si numele locatiei dvs si astfel sa va alcatuiti o gama unica de produse cosmetice care sa va reprezinte cu succes.

Afișez toate cele 6 rezultate

Sapunuri hoteliere

CERE INFORMATII
Moskov&Son va pune la dispozitie o gama variata de sapunuri de diferite marimi si forme, ambalate in folie cerata sau in cutii de carton, care se pot personaliza intr-un stil unic si deosebit, in concordanta cu viziunea fiecarei locatii in parte. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.

Sampoane pentru hotel

CERE INFORMATII
Moskov&Son va pune la dispozitie un sampon de foarte buna calitate, sub forma de lichid vascos, cu miros floral, cu un ph de 5.5 – 6.5 , care se poate ambala in variate forme de recipiente din plastic. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Acest produs se poate personaliza direct pe recipient sau cu eticheta. Se poate alege in functie de preferinte culoarea capacului si culoarea samponului.

Geluri de dus

CERE INFORMATII
Moskov&Son va pune la dispozitie un gel de dus de foarte buna calitate, sub forma de lichid vascos, cu miros floral, cu un ph de 5.5 – 6.5 , care se poate ambala in variate forme de recipiente din plastic. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra. Acest produs se poate personaliza direct pe recipient sau cu eticheta. Se poate alege in functie de preferinte culoarea capacului si culoarea gelului de dus.

Sampon si gel de dus

CERE INFORMATII
Moskov&Son pune la dispozitia hotelierilor sampon&gel de dus 2 in 1 , la o calitate foarte buna si care permite eficientizarea foarte buna a costurilor. Produsul Sampon&Gel de dus 2 in 1 este ambalat in recipiente de plastic care pot fi personalizate direct pe recipient sau cu eticheta. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.

Balsam de par

CERE INFORMATII
Moskov&Son pune la dispozitie un balsam de par de o calitate deosebita, care reda supletea parului si permite o aranjare usoara a acestuia. Fiecare produs personalizat are menirea de a adauga plus valoarea hotelului sau pensiunii dumneavostra.Produsul este ambalat in recipiente de plastic si poate fi personalizat direct pe sticla sau cu eticheta.

Lotiune de corp

CERE INFORMATII
Moskov&Son va pune la dispozitie o lotiune de corp hidratanta, de o foarte buna calitate. Produsul lotiune de corp este ambalat in recipiente de plastic care pot fi personalizate direct pe sticla sua cu eticheta.